آمارگیر وبلاگ

همایش پیاده روی مرکز سما کرمانشاه به مناسبت هفته دفاع مقدس

همایش پیاده روی مرکز سما کرمانشاه به مناسبت هفته دفاع مقدس با حضور آقای احمدی رییس مرکز سما کرمانشاه و جمعی از کارکنان در محل پارک کوهستان برگزار شد.

تاریخ انتشار : ۱۵:۴:۵۱ ۱۳۹۶/۷/۴

همایش پیاده روی مرکز سما کرمانشاه به مناسبت هفته دفاع مقدس با حضور آقای احمدی  رییس مرکز سما کرمانشاه و جمعی از کارکنان در محل پارک کوهستان برگزار شد.

در این همایش ابتدا کارکنان ، مسیر میدان پدر تا گلزار شهدای گمنام را پیمودند سپس با حضور بر سر مزار شهدای گمنام ضمن قرائت فاتحه، با آرمان های والای انقلاب و شهدای دوران دفاع مقدس تجدید میثاق نمودند .

در پایان نیز قرائت پرفیض زيارت عاشورا با شور و معنويت خاص با حضور حاج آقا پورطهماسب  مداح اهل بیت (ع) برگزار گرديد .