همایش پیاده روی مرکز سما کرمانشاه به مناسبت هفته دفاع مقدس

همایش پیاده روی مرکز سما کرمانشاه به مناسبت هفته دفاع مقدس با حضور آقای احمدی رییس مرکز سما کرمانشاه و جمعی از کارکنان در محل پارک کوهستان برگزار شد.

تاریخ انتشار : ۱۵:۴:۵۱ ۱۳۹۶/۷/۴

همایش پیاده روی مرکز سما کرمانشاه به مناسبت هفته دفاع مقدس با حضور آقای احمدی  رییس مرکز سما کرمانشاه و جمعی از کارکنان در محل پارک کوهستان برگزار شد.

در این همایش ابتدا کارکنان ، مسیر میدان پدر تا گلزار شهدای گمنام را پیمودند سپس با حضور بر سر مزار شهدای گمنام ضمن قرائت فاتحه، با آرمان های والای انقلاب و شهدای دوران دفاع مقدس تجدید میثاق نمودند .

در پایان نیز قرائت پرفیض زيارت عاشورا با شور و معنويت خاص با حضور حاج آقا پورطهماسب  مداح اهل بیت (ع) برگزار گرديد .