برپایی نمایشگاه هفته دفاع مقدس در سما کرمانشاه

نمایشگاه هفته دفاع مقدس با حضور جناب آقای احمدی رییس مرکز سما استان کرمانشاه افتتاح گردید.

تاریخ انتشار : ۱۴:۵۵:۸ ۱۳۹۶/۷/۴

این نمایشگاه به همت معاونت فرهنگی و بسیج دانشجویی دانشکده سما کرمانشاه در محل سالن مطالعه برپا شده است.

احمدی رییس مرکز سما بیان اینکه هم‌زمانی هفته دفاع مقدس با دهه محرم نمادی زیبا از  تلفیق فرهنگ عاشورایی و دفاع مقدس است اظهار داشت: رشادت‌های رزمندگان ما در دوران دفاع مقدس برگرفته از فرهنگ عاشورایی است و امروز ما رسالت زینبی داریم تا فداکاری‌های  شهدا و خانواده ایشان را به نسل‌های بعدی منتقل کنیم.

در این نمایشگاه لحظه های  فراخوان اعزام بسیجیان ، سنگر های رزمندگان اسلام ،  نحوه شهادت و ایثار شهدای مدافع حرم و گلزار مبارک آنها ، تصاویری از شهدا، جانبازان و ایثارگران بازسازی و به نمایش در آمده است.

حفظ ارزش‌های انقلاب اسلامی و گرامیداشت حماسه سازان و حماسه آفرینان دفاع مقدس و  آشنایی دانشجویان با ابتکارات و توانمندیی های رزمندگان از اهداف برگزاری نمایشگاه بوده است و پخش کلیپ هایی از صحنه های واقعی جنگ نیز در خلال نمایشگاه در دستور کار قرار گرفته است.