برگزاری جلسه شورای دانشگاه آزاد اسلامی استان با حضور حضور نمایندگان معاونت آموزش های عمومی و مهارتی

با حضور نمایندگان آموزش های عمومی و مهارتی سما در دومین جلسه شورای دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمانشاه در تاریخ ۲۹ خردا ۱۴۰۰برگزار شد.

تاریخ انتشار : ۸:۳۸:۱ ۱۴۰۰/۴/۱

با حضور نمایندگان آموزش های عمومی و مهارتی سما در دومین جلسه  شورای دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمانشاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمانشاه دکتر مهدوی نور رئیس امور توسعه آموزش های فنی، حرفه ای ، مهارتی و کار بنیان سما  و دونفر از همراهان ایشان ضمن حضور در جمع شورای دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمانشاه به پرسش های احتمالی در خصوص آئین نامه تاسیس و اداره امور دانشکده های مهارت و کار آفرین پاسخ دادند

در ابتدای جلسه دکتر فرهاد گلمحمدی ضمن قدر دانی ازحضور گسترده مردم در انتخابات گفت : دشمنان خارجی و فریب خورده های داخلی خیلی امیدوار بودند که مشارک بالایی در انتخابات نباشد و در سایه مشارکت پایین آشوب هایی را ایجاد کنند که به لطف خداوند این مشارکت حداکثری و انتخاب اصلح نقشه های آنان را نقش بر آب کرد و ملت شریف ایران با وجود تمام مشکلات و گرفتاری هایی که همه ما بر آن واقفیم  از جمله مشکلات اقتصادی و معیشتی، بازهم  پای کار بودند، پای آرمان های امام راحل ، انقلاب  و گوش به فرمان ولی امر مسلمین حضرت آیت الله خامنه ای  پای صندوق های رای آمده و رای خود را به صندوق ها انداختند و امیدوارم دولتی که برگرفته از این مشارکت حداکثری هست موفق باشد و گره گشای مشکلات مردم باشد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمانشاه بیان کرد: امروز در دومین جلسه شورای استان کرمانشاه در خدمت همکاران سازمان سما هستیم  و با توجه به تغییراتی که در ساختار آموزشکده سما و نحوه تاسیس و اداره امور دانشکده های مهارت و کار آفرین ایجاد شده در این جلسه حاضر شده اند تا ضمن ارائه مطالب و موضوعات،  این موارد را به مشورت گذاشته و پاسخگوی سئوالات در نحوه اجرای صحیح آنها باشند.

حجت الاسلام والمسلمین مرتضی جلیلی مسئول نهاد رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمانشاه نیز ضمن خیر مقدم به مهمانان جلسه از حضور گسترده مردمی در انتخابات با وجود مشکلات موجود در کشورقدر دانی کرد و اظهار داشت: مردم خوب و فهیم ایران با حضور چشمگیر در انتخابات به دنیا ثابت کردند وفادار به کشور و نظام جمهوری اسلامی هستند و با انتخاب رئیس جمهور اصلح در مسیر سربلندی انقلاب و کشور عزیز اسلامی گام بر می دارند.

رئیس امور توسعه آموزش های فنی، حرفه ای ، مهارتی و کار بنیان سما  ضمن تبریک فرا رسیدن  دهه کرامت و حماسه حضور مردمی در انتخابات به این نکته اشاره کردکه : رئیس جمهور یا قوه مجریه مثل موتور محرکه  برای ماشین کشور است البته هرچقدر موتور ماشین خوب کار کند اگر مثلا چرخ ماشین ایراد داشته باشد باز هم ماشین کار نخواهد کرد و این نشان دهنده جایگاه مردم در کار با دولت و در کنار دولت است چرا که نباید همه چیز را به سمت دولت نشانه بگیرند و این که فقط دولت باید کار کند،  پس ما هم باید کار کنیم تا نتیجه به سرانجام برسد.

دکتر مهدوی نور به این نکته هم اشاره کرد که:  همه مشکلاتی که در جامعه اتفاق می افتد مثل گرانی، تورم و دیگر مشکلات بخشی از آن ناشی از  سوء مدیریت دولت مردان است، حتی سوء مدیریت دولت مردان نیز ممکن است ناشی  از رفتار و عمل مردم باشد پس نیاز داریم کار کنیم تا درست کار و ایده آل باشیم.

ایشان مهمترین بحث جلسه را مهارت عنوان کرد و ادامه داد: معاش در زندگی اگر بخواهد درست باشد نیاز به مهارت دارد و مهارت موضوع اصلی جلسه امروز و مرور آئین نامه تاسیس و اداره امور دانشکده های مهارت و کار آفرین است.

در ادامه جلسه آئین نامه تاسیس و اداره امور دانشکده های مهارت و کار آفرین مطرح و مفاد آن مورد بررسی قرار گرفت و در پایان نیز به سئوالات مطرح شده توسط اعضای حاضر در جلسه پاسخ داده شد.

در این جلسه حسن امیری رئیس دبیرخانه هیئت‌ امنای استان،  وحید مرادی مدیرکل حراست استان، احمد رجبی معاون آموزش های عمومی و مهارتی، رؤسای واحدها و مراکز استان کرمانشاه، جمعی از معاونان واحد کرمانشاه به عنوان اعضای شورای دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمانشاه همچنین  کیا  مدیر کل و آزاد پامی  کارشناس مسئول آموزش های فنی، حرفه ای ، مهارتی و کار بنیان سما به عنوان همرهان  مهدوی نور از سازمان سما حضور داشتند.