ارشک محبی دانشجو سما کرمانشاه قهرمان مسابقات کشتی پهلوانی داخل سالن اسیا شد.

ارشک محبی دانشجو دانشکده سما کرمانشاه مدال طلای وزن ۹۰ کیلوگرم رقابتهای کشتی پهلوانی بازی‌های داخل سالن آسیا در ترکمنستان را کسب کند.

تاریخ انتشار : ۱۵:۲:۱۸ ۱۳۹۶/۷/۲

محبی کشتی گیر کرمانشاهی توانست با کسب پیروزی برابر تمامی رقبای خود صاخب مدال طلا شود.

دانشجو سما کرمانشاه  در 2 کشتی اول خود رقبایی از ترکمنستان را به ترتیب با نتایج "2 بر صفر" و " 10 بر صفر" شکست داد.

وی در مرحله نیمه نهایی به مصاف ورزشکاری از اندونزی رفت و توانست با اقتدار "6 بر صفر" پیروز و راهی دیدار فینال شود. در دیدار فینال نیز محبی "10 بر صفر کشتی گیر پاکستانی را از پیش رو برداشت و توانست مدال طلا را کسب کند.

قهرمانی در مسابقات آسیایی و جوانان جهان از مهمترین افتخارات ارشک محبی دانشجو رشته تربیت بدنی آموزشکده سما کرمانشاه میباشد.