آغاز پذیرش دانشجو در دانشکده سما کرمانشاه

دانشکده فنی وحرفه ای سما واحد کرمانشاه  از بین کلیه دارندگان مدرک دیپلم نظام قدیم، نظام جدید ، پیش دانشگاهی و هنرستان (فنی حرفه ای و کارو دانش) در کلیه رشته های  کاردانی پیوسته و ناپیوسته بدون  آزمون ثبت نام به عمل می آورد.

تاریخ انتشار : ۹:۵۸:۵۴ ۱۳۹۸/۱۰/۲۴

مراحل ثبت نام به اختصار:

1. مراجعه به محل دانشکده سما و  انجام مراحل ثبت نام در محل

2.  ثبت نام در سایت دانشکده سما به ادرس : www.samakermanshah.ac.ir

رشته ها :

نقشه کشی معماری ، کامپیوتر(نرام افزار) ، حسابداری ، الکتروتکنیک (برق صنعتی)،تربیت بدنی ، مکانیک خودرو ، صنایع شیمیایی ، ساختمان ، ابزار دقیق ، نقشه کشی صنعتی، طراحی و دوخت،گرافیک،ادبیات نمایشی

مدارک مورد نیاز:

1. اصل دیپلم یا گواهی موقت همراه 4 برگ فتوکپی

(درضمن در گواهی موقت باید متصدی امور دفتر و مدیر مهر و امضاء نمایند وتاریخ و شماره قید شود)

2.اصل ریز نمرات دوران دیپلم و 2 برگ فتوکپی از آن

3. اصل شناسنامه و 2 برگ فتوکپی از تمام صفحات آن

4. اصل کارت ملی و 2 برگ فتوکپی از آن