مراسم عزاداری و سینه زنی شهادت حضرت فاطمه زهرا س و مراسم گرامیداشت شهید حاج قاسم سلیمانی

مراسم عزاداری و سینه زنی شهادت حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها) دخت نبی اکرم (صلی الله و علیه و آله و سلم) و همچنین مراسم گرامیداشت سردار رشید اسلام حاج قاسم سلیمانی ب در تاریخ ۸ بهمن ماه ۹۸ برگزار شد.

تاریخ انتشار : ۹:۴۳:۵۷ ۱۳۹۸/۱۱/۱۳

مراسم عزاداری  و سینه زنی شهادت حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها) دخت نبی اکرم (صلی الله و علیه و آله و سلم) و همچنین مراسم گرامیداشت سردار رشید اسلام حاج قاسم سلیمانی با حضور حجت الاسلام و المسلمین حاج مرتضی جلیلی مسئول محترم  دفتر نمایندگی نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان ،آقای دکتر سید مهدی صفوی ریاست دانشکده سما کرمانشاه ، و جمعی از دانشجویان ، دانش آموزان و کارکنان در سالن آمفی تئاتر شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی آموزشکده سما کرمانشاه در تاریخ 8 بهمن ماه 98 برگزار شد.

در ابتدای این مراسم آقای دکتر سید مهدی صفوی ریاست دانشکده سما کرمانشاه ضمن عرض خیر مقدم ایام فاطمیه وشهادت حضرت زهرا (س )را تسلیت گفتند و در ادامه به بیان فضیلت های بانوی مکرم اسلام پرداختند.

سپس شرکت کنندگان در این مراسم از سخنرانی حجت الاسلام والمسلمین مرتضی جلیلی بهره بردند. وی جایگاه حضرت زهرا (سلام الله علیها) را تشریح کردند و به مصایب اهل بیت (ع) پرداختند.

مسئول دفتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان در ادامه به جایگاه سردار رشید اسلام حاج قاسم سلیمانی اشاره کرد و افزود: یکی از افرادی که زندگی حضرت زهرا (س) را در زندگی الگو قرار داد و به جایی رسید که چهل ملیون در مراسم تشییع و خاکسپاری ایشان شرکت کردند شهید حاج قاسم سلیمانی بود.

وی خاطرنشان کرد: عظمت مردانی که جان خود را با خدا معامله می‌کنند، وصف‌ناپذیر است، خداوند می‌فرماید کسی که ایمان داشته باشد و عمل صالح انجام دهد، ما دوستی و محبت او را در دل‌های بندگان می‌گذاریم. چنین جمعیتی که در تشییع سردار سلیمانی شرکت کردند، مصداق بارز این محبت بود که خداوند در دل‌های مؤمنان ایجاد کرد.

در ادامه این مراسم سوگواران همصدا با مداح اهل بیت (علیهم السلام) به نوحه خوانی و مرثیه خوانی پرداختند.

در پایان نیز،  مراسم سنج و دمام زنی در محوطه دانشکده سما کرمانشاه برگزار شد.