برگزاری مراسم سالروز آزاد سازی خرمشهر با حضور مدافع حرم

مراسم گرامیداشت سالروز آزاد سازی خرمشهر با سخنرانی آقای سید علی حسینی مدافع حرم و با حضور آقای مهندس سیروس احمدی رئیس مرکز سما استان کرمانشاه، اقای دکتر سید فرهاد حسینی ریاست دانشکده و جمعی از همکاران و دانشجویان در سالن آمفی تئاتر دانشکده سما کرمانشاه برگزار گردید.

تاریخ انتشار : ۱۱:۵۷:۲۲ ۱۳۹۸/۳/۱۱

در پایان این مراسم نیز فیلم مستندی با موضوع "صبر زندگی" در مورد شهدای مدافع حرم به نمایش در آمد و  نمایشگاهی با عنوان شهدای هشت سال دفاع مقدس و شهدای مدافع حرم بر پا گردید.