آمارگیر وبلاگ

بازدید هیات عالی نظارت منطقه ۵ دانشگاه آزاد اسلامی از سما

معاون و اعضای هیات عالی نظارت منطقه ۵ دانشگاه آزاد اسلامی به همراه حجت‌الاسلام و المسلمین ابوالفضل الله وردی نماینده دفتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه های آزاد اسلامی استان کرمانشاه در تاریخ ۱۶ مهر ۹۶ از مرکز آموزشی و فرهنگی سما واحد کرمانشاه بازدید کردند.

تاریخ انتشار : ۱۵:۳۷:۴۹ ۱۳۹۶/۷/۱۹

اعضای هیات عالی نظارت منطقه 5 دانشگاه آزاد اسلامی به همراه حجت‌الاسلام و المسلمین ابوالفضل الله وردی نماینده دفتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه های آزاد اسلامی استان کرمانشاه  در تاریخ 16 مهر 96 از مرکز آموزشی و فرهنگی سما واحد کرمانشاه بازدید کردند.

در ابتدای این بازدید نشستی در سالن جلسات دانشکده سما برگزار گردید. در این نشست آقای مهندس سیروس احمدی رییس مرکز سما استان  ضمن عرض خیر مقدم و تسلیت ایام عزاداری محرم به ارایه گزارشی در مورد عملکرد سما در حوزه های فرهنگی ، پژوهشی ، آموزشی و ... پرداختند.

در ادامه حجت الاسلام و المسلمین الله وردی ایام سوگواری حضرت ابا عبدالله حسین (ع)و یاران با وفایش را تسلیت گفتند . ایشان انتخاب دکتر ولایتی را از سوی مقام مقام معظم رهبری به عنوان بهترین انتخاب برای جانشینی آیت الله هاشمی رفسنجانی به حساب آوردند  و وجود اشخاص ممتاز علمی و با بصیرتی همچون دکتر ولایتی را مایه افتخار برای مجموعه دانشگاه آزاد اسلامی دانستند.

نماینده دفتر نهاد مقام معظم رهبری در پایان تلاش همه جانبه در زمینه ارتقاء فرهنگ و مبانی فرهنگی را مورد تاکید قرار داداند.

در پایان جلسه نیز دکتر محسن عقابی معاون هیات عالی نظارت منطقه 5  ضمن تسلیت ایام سوگواری به تعریف دبیرخانه هیات امنا و نحوه شکل گیری هیات نظارت پرداختند. ایشان شعار اولیه هیات نظارت را همراهی و کمک در رفع نواقص به کمک خود واحد ها بر شمردند.

وی در پایان بر مهارت محوری ، برند سازی و لزوم تکیه بر تولید گرایی به جای مصرف گرایی تاکید نمودند و ماموریت ویژه مراکز سما را نیز پرورش تکنیسین جهت تامین نیروی بازار کاراعلام نمودند .