بزرگداشت روز معلم

به مناسبت آغاز هفته معلم مهندس سیروس احمدی معاون دانشگاه و رئیس مرکز سما کرمانشاه ، سید فرهاد حسنی ریاست دانشکده سما به همراه معاونت دانشجویی فرهنگی و معاونت آموزشی و پژوهشی دانشکده و جمعی از کارکنان ضمن حضور در اتاق اساتید و کلاس های درس  با اهدای گل ، این روز خجسته را به اساتید تبریک و از زحمات این عزیزان قدردانی کردند.

تاریخ انتشار : ۱۳:۲۹:۵۹ ۱۳۹۸/۲/۱۴

در این دیدار صمیمانه ضمن عرض تبریک روز معلم و گرامیداشت یاد و خاطره استاد شهید مرتضی مطهری، از تلاش‌های فرهنگیان در راستای هدایت نسل‌های آینده قدردانی کرد.