مراسم تکریم و معارفه سرپرست حراست حوزه معاونت آموزش های عمومی و مهارتی دانشگاه آزاد اسلامی کرمانشاه"سما"

طی مراسمی سیروس نوروزی به عنوان سرپرست جدید حراست حوزه معاونت آموزش های عمومی و مهارتی معرفی و از زحمات مصطفی دبیریان تقدیر شد.

تاریخ انتشار : ۹:۲۵:۲۷ ۱۴۰۰/۴/۲۹

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، با حضور یوسفیان مدیر حراست کل استان کرمانشاه، وحید مرادی مدیر کل حراست دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمانشاه، دکتر احمد رجبی معاون حوزه آموزش های عمومی و مهارتی سما و جمعی از مسئولان استان، مراسم تکریم و معارفه سرپرست حراست حوزه معاونت آموزش های عمومی و مهارتی دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمانشاه در سالن جلسات این دانشکده برگزار شد.

در ابتدای این مراسم دکتر رجبی ، از فعالیت ها و اقدامات ارزنده آقای دبیریان تقدیر و تشکر نمود و در ادامه انتصاب آقای نوروزی را تبریک گفت و برای ایشان ارزوی موفقیت کرد.
در ادامه ، یوسفیان مدیر حراست  کل استان ضمن اشاره به وظایف حراست به دو بعد امنتیت سخت و امنیت نرم در نظام پرداخت و تشریح کرد: امنیت سخت وظیفه ای است که نهاد های امنیتی مانند سپاه ، اداره اطلاعات، ارتش و نیروی نظامی  به خوبی آن را انجام داده اند، اما بعد امنیت نرم مربوط به کارکرد کارکنان در دانشگاه هست که زمینه ساز ایجاد امنیت در اجتماع خواهد بود و اگر کارمندی به خوبی وظیفه خود را انجام ندهد باعث نا امنی خواهد شد.
ایشان همچنین بیان داشت: کارکرد تک تک کارکنان در هر حوزه به امنیت نظام بازمی گردد و وظیفه همه ما حفظ نظام و تکریم ارباب رجوع است،  حراست  نیز باید به عنوان مشاور برای رییس دانشگاه باشد ضمنا از اقدامات پلیسی پرهیز و این حس را در مجموعه ایجاد کند که شما کمک کار آنها هستید، به عبارتی  مهمترین وظیفه حراست پیشگیری و اصلاح امور است، از طرفی  حراست باید بسترهایی که جرم در آن صورت میگیرد را شناسایی و در خود مجموعه رفع کند و در صورت نیاز به مجموعه بالا دستی گزارش دهد.
مدیرکل حراست دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمانشاه نیز ضمن تاکید بر حفظ تقدس محیط دانشگاه گفت:  همه ما در هر پست و سمتی که هستیم مسئولیم و باید برای انجام دقیق وظایف و مسئولیت های خود بکوشیم ، نگاه بنده به حراست نیز همواره تعامل و همکاری با مجموعه بوده و در کنار این تعامل باید موضوعات رصد شود تا بتوانیم در راستای سالم سازی مجموعه اقدام کنیم.
وحید مرادی در مورد انجام دقیق وظایف و مسئولیت ها نیز خاطر نشان کرد: همکاران مجموعه باید حراست را از خود بدانند و به عنوان همراه، همیار و کمک کار به حراست نگاه کنند.
وی دانشگاه آزاد اسلامی را فضایی برای جهاد علمی دانست و این که هر گونه تغییری با توجه به رویکرد جدید دانشگاه صورت می گیرد و افزود: جا دارد از آقای دبیریان مسئول سابق حراست این حوزه به عنوان یکی از اخلاقی ترین نیروهای مجموعه یاد کنم و این که امیدوارم آقای سیروس نوروزی به عنوان نیرویی مومن، متدین و خوشنام در پست جدید موفق باشند.

در ادامه  دکتر رجبی از بیانات آقای یوسفیان که راه کارهای ارزشمندی در اختیار مجموعه گذاشتند قدردانی نمود و برای آقای دبیریان و آقای نوروزی آرزوی موفقیت و عاقبت خیری کرد.
در پایان مراسم نیز با اهدای لوح تقدیر از زحمات آقای دبیریان تقدیر به عمل آمد و حکم آقای نوروزی به ایشان ابلاغ شد.