برگزاری همایش دوچرخه سواری و دو میدانی

به مناسبت چهل و یکمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، همایش دوچرخه سواری و دو میدانی با همکاری حوزه معاونت آموزش های عمومی و مهارتی دانشگاه آزاد اسلامی استان (سما)  و هیات سه گانه کرمانشاه با حضور پرشور دانش آموزان و دانشجویان برگزار شد.

تاریخ انتشار : ۱۳:۵۸:۴۵ ۱۳۹۸/۱۱/۲۷

دوچرخه سواران در این همایش، مسیر فرهنگیان فاز 2 تا مجموعه ورزشی کوثر را رکاب زدند و در پایان ضمن تجدید میثاق با آرمان های امام خمینی (ره) و رهبر معظم انقلاب اسلامی به مقام شامخ شهدای گرانقدرادای احترام نمودند.

در پایان همایش و پس از قرعه کشی به 40 نفر از شرکت کنندگان هدایایی تقدیم شد.