حضور گسترده مرکز سما کرمانشاه در راهپیمایی روز قدس

کارکنان ، اساتید ،دانشجویان و دانش آموزان سما کرمانشاه همراه با مسلمانان سراسر دنیا و ملت قهرمان ایران در آخرین جمعه ماه مبارک رمضان با حضوری گسترده در راهپیمایی روز جهانی قدس، حماسه دیگری را در حمایت از مردم مظلوم خلق کردند و با آرمان‌های امام راحل (ه) تجدید میثاق و با رهبر معظم انقلاب اسلامی تجدید بیعت کردند.

تاریخ انتشار : ۱۲:۲۱:۳۷ ۱۳۹۸/۳/۱۱

کارکنان ،اساتید ، دانشجویان و دانش آموزان سما کرمانشاه همراه با مسلمانان سراسر دنیا و ملت قهرمان ایران  در آخرین جمعه ماه مبارک رمضان با حضوری گسترده در راهپیمایی روز جهانی قدس، حماسه دیگری را در حمایت از مردم مظلوم خلق کردند و با آرمان‌های امام راحل (ه) تجدید میثاق و با رهبر معظم انقلاب اسلامی تجدید بیعت کردند.

سمائیان پس از طی نمودن مسیر راهپیمایی از میدان شهرداری سایق تا مسجد جامع  با فریادهای رسا، انزجار خود را از جنایات رژیم اشغالگر قدس در غزه نشان دادند و پس از قرائت قطعنامه پایانی و همچنین بیانه های امام جماعت اهل شیعه و سنی، دانشگاهیان به همراه  مردم روز دار استان در نماز جماعت شرکت نمودند.