برگزاری دومین دوره از سلسله مناظرات سما

دومین دوره از سلسله مناظرات نشان احمد ابن اسحاق ویژه دانشجویان،اساتید ،کارکنان و دانش آموزان سما واحد کرمانشاه با جوایز نفیس و اهدای تندیس و نشان احمد بن اسحاق در دانشکده فنی و حرفه ای سما کرمانشاه برگزار گردید.

تاریخ انتشار : ۱۱:۶:۲۵ ۱۳۹۸/۲/۲۵

این رویداد علمی و فرهنگی با حضور جناب آقای مهندس سیروس احمدی رییس مرکز سما استان ، جناب آقای دکتر سید فرهاد حسینی رییس دانشکده سما کرمانشاه سرکار خانم منتظریانی معاون دانشجویی فرهنگی، اساتید، کارکنان ، دانشجویان و دانش آموزان در تاریخ  24 و 25 اردیبهشت 1398 در سالن آمفی تئاتر سما برگزار شد.

رییس دانشکده سما کرمانشاه در این مراسم ضمن عرض خیر و مقدم فرا رسیدن ماه مبارک رمضان ،هدف از برگزاری این مناظرات را لزوم توجه به رشد دانشجویان ، دانش آموزان، اساتید و کارکنان و ارتقای سطح مهارت های مختلف و گسترش فرهنگ تبادل آرا در میان اقشار جامعه بیان کرد.

در ادامه جناب آقای ماهور دبیر اجرایی مناظرات گزارشی از نحوه برگزاری این مسابقات را ارائه داد و خاطر نشان کرد : دانشکده سما کرمانشاه اولین مرکز آموزش عالی کشور است که مناظرات را در همه سطوح دانش آموزی ، دانشجویی، کارمندی و اساتید برگزار می کند.

وی افزود: حضور گسترده مرکز سما کرمانشاه در این دوره از مناظرات در نوع خود بی نظیر است .

لازم به ذکر است ایین اختتامیه این سلسله از مناظرات در روز شنبه 28 اردیبهشت ماه در سالن آمفی تئاتر دانشکده سما کرمانشاه برگزار می گردد.