برگزاری جشن شکوفه و بازگشایی مدارس با حضور رییس دانشگاه آزاد اسلامی استان

جشن شکوفه های انقلاب با حضور جناب آقای دکتر جوانشیر امینی ریاست دانشگاه آزاد اسلامی کرمانشاه ، جناب آقای مهندس سیروس احمدی معاون مهارتی و عمومی دانشگاه آزاد اسلامی و جمعی از مسئولین و دانش آموزان پیش دبستانی و پایه اول در در تاریخ ۳۱ شهریور۹۸ در دبستان پسرانه سما۱ برگزار شد.

تاریخ انتشار : ۱۲:۱۱:۴۹ ۱۳۹۸/۷/۱

در ابتدای این مراسم سیروس احمدی؛ ضمن عرض خیر مقدم و تبریک سال تحصیلی جدید گفت: جشن آغازین ورود دانش آموزان پایه اول را به آنها و والدینشان تبریک می گویم.

وی در ادامه  شروع هفته دفاع مقدس را به حافظان امنیت تبریک گفت و افزود: از جناب اقای دکتر امینی تقدیر و تشکر ویژه دارم که مجموعه ما را مورد لطف قرار دادند و با واگذاری فضای زیبای دانشکده علوم پزشکی به مدرسه سما، با نگاه توسعه ای و اجرایی خود به فضای آموزشی و اهداف آن کمک بسزایی کردند.

وی افزود: امیدواریم جواب اعتماد والدین را با تلاش همکاران و افزایش کیفیت آموزش به بهترین شکل بدهیم.

مهندس احمدی تاکید کرد: با توجه به چشم انداز  سند تحول بنیادین آموزش و پرورش، همه تلاش مجموعه ما این است که هر آنچه که لایق دانش آموزان است در راستای انتظارات آموزشی و مهارتی به بهترین نحو اجرا کنیم.

وی در پایان از تمامی کسانی که مجموعه سما را یاری کردند که فضایی با کیفیت و استانداردهای آموزشی در اختیار دبستان سما قرار گیرد تشکر و نمود.

در ادامه مراسم جناب اقای دکتر جهانشیر امینی، ریاست دانشگاه آزاد اسلامی کرمانشاه  گفت:  سال تحصیلی جدید و آغاز هفته دفاع مقدس را تبریک عرض می کنم و امیدوارم سالی ایمن و موفق برای دانش آموزان باشد.

وی ماه مهر را ماهی مفرح و شاد از لحاظ آموزشی و تولید علم و فناوری برشمرد و خاطر نشان شد: 14 میلیون از کل جمعیت کشور را دانش آموزان تشکیل می دهند که این حجم از جمعیت ظرفیت بسیار خوبی برای نظام آموزشی کشور است.

وی افزود: همه ما و همکارانمان در فضای آموزشی کشور از لحاظ تربیت محوری و آموزش محوری وظیفه سنگینی به عهده داریم.

وی ادامه داد: نباید از تربیت بچه ها غافل شد چرا که تربیت همواره مقدم بر آموزش آنهاست و در این راه هر چه قدر هزینه کنیم و وقت بگذاریم،باز هم کم است.

دکتر امینی تصریح کرد: هر چه قدر به تربیت دانش آموزان بیشتر توجه شود، در آینده آسیب های اجتماعی کمتری خواهند داشت،مدیریت تربیت و آموزش دانش آموزان موفقیت آنها را در آینده تضمین می کند چرا که پیدا کردن مسیر درست با آموزش تربیت صحیح آنها همراه است.

وی از والدین درخواست کرد که رابطه شان را با مدرسه قطع نکنند و عنوان کرد: تجربه من می گوید موفقیت بچه ها در گرو ارتباط مستمر اولیا با مدرسه و آموزش و پرورش است.

وی دانش آموزان را میزبان واقعی مسئولان دانست و افزود: تربیت صحیح و آموزش درست حق همه دانش آموزان این مملکت است.

وی از ظرفیت دانشگاه آزاد برای فعالیت آموزشی مدارس یاد کرد و گفت: ما در واحدهای مختلف دانشگاه آزاد ظرفیت های خوبی داریم که از این امکانات و ظرفیت ها در جهت آفزایش مهارت دانش آموزان استفاده خواهیم کرد.

ریاست دانشگاه آزاد اسلامی  استان، بالا بردن مهارت های دانش آموزان را از وظایف اصلی نظام آموزشی دانست و ادامه داد: در کنار آموزش علم و مهارت های آموزشی، استراتژی ما بالا بردن مهارت های فردی و شغلی و آموزش مهارت های نه گفتن به ناملایمات زندگی در راستای دوری از آسیب های اجتماعی برای دانش آموزان است.

وی افزود: این دانش آموزان آینده سازان مملکت هستند و سکان اداره کشور و چرخ مملکت به دست آنها خواهد بود و به همین جهت است که همه تلاش ما خلق مدرسه خوب و محیط خوب تربیتی و آموزشی برای آنهاست.

وی در توصیه به والدین گفت: اگر بخواهیم بچه ها نظم داشته باشند باید به روابط فردی و اجتماعی خودمان توجه جدی داشته باشیم و همواره به آموزش، نظم، استراحت کافی و خواب به موقع بچه ها توجه داشته باشید تا مهارت یادگیریشان بالا رود و همواره بچه هایتان را به ورزش تشویق کنید.

وی در پایان از حسن اعتماد والدین تشکر کرد و سال تحصیلی خوب، با نشاط و ایمنی را برای آنها آرزو نمود.