بیانه بسیج اساتید دانشکده سما کرمانشاه در حمایت از سپاه پاسداران انقلاب اسلامی

بسیج اساتید دانشکده سما در حمایت از سپاه پاسداران انقلاب اسلامی بیانه صادر کرد.

تاریخ انتشار : ۱۴:۴۲:۱۰ ۱۳۹۸/۱۰/۲۹

بسم الله الرحمن الرحیم

وقوع حادثه غمبار سقوط هواپیمای مسافربری اوکراین در شرایطی رخ داد که تهدیدهای غیرقانونی رئیس جمهور نابخرد آمریکا، نیروهای مسلح کشور را در حالت آماده باش کامل دفاعی قرار داده بود. متأسفانه در این شرایط بحرانی، هواپیمای مسافربری بوئینگ اقدام به پرواز نمود و به اشتباه مورد هدف پدافند سپاه قرار گرفت.

سؤالهای اساسی که متأسفانه مغفول مانده اند  و به حواشی پرداخته می شود این است که:

1. در شرایط جنگی و آماده باش کامل، که از سوی سپاه پرواز ممنوع اعلام شده بود، چرا اقدام به پرواز شد؟!
  2. در ساعات اولیه حادثه، پس از اعلام سپاه مبنی بر هدف قرار گرفتن هواپیما، چرا این مسئله با صراحت به ملت عزیز و خانواده های داغدار اطلاع رسانی نشد؟!

اینک در شرایطی که همه کشورهای خارجی انگشت به دهان توانمندیهای موشکی و دفاعی ایران شده اند، عجیب است که ما پیاده نظام دشمن شویم و از درون صدای نفاق و دورویی بلند شود. گرچه ملت غیور و سلحشور ما با این رفتارهای منافقانه بیگانه نیستند و این هیاهوی تبلیغاتی نیز بگذرد، اما دلهایمان می سوزد برای غربت و مظلومیت دلاور مردان نیروهای مسلح، که بدون شک آرامش و امنیت و اقتدار ایران و ایرانی مرهون رشادتهای آنهاست، هشت سال دفاع مقدس و ایستادگی یک تنه در مقابل ارتش تا بن دندان مسلح عراق و حامیان جنگ طلبش، توطئه های مزورانه خارجی در قالب طالبان، داعش... فعالیتهای داخلی ضد نظام و رهبری مانند اغتشاشات 78، 88، 96، 98   و هزاران توطئه بیان نشده، همه و همه گویای صداقت، اخلاص و پایبندی نیروهای مسلح به نظام و رهبری و بیانگر مردمی بودن آنهاست.

ما نیز مانند مولای مظلوممان علی علیه السلام به خدا شکایت می کنیم از کثرت دشمنان و نادانی دوستانمان، که آب در آسیاب دشمن می کوبند!

سردار دلها، حاج قاسم سلیمانی را دشمنانمان ترور شخصی می کنند  و ما را از وجودش محروم می کنند.

سردار شجاع و با اخلاص، حاجی زاده را دوست نماهای داخلی می خواهند ترور شخصیت کنند و در فرصت مناسب مقتدایمان را تنها به مسلخ  عشق ببرند، غافل از اینکه:

يُريدُونَ لِيُطْفِؤُا نُورَ اللَّهِ بِأَفْواهِهِمْ وَ اللَّهُ مُتِمُّ نُورِهِ وَ لَوْ كَرِهَ الْكافِرُونَ (صف -آیه8)

"می خواهند نور خدا را با دهانهایشان خاموش کنند  در حالی که خدا، نور خود را کامل خواهد کرد، هر چند کافران را خوش نیاید."

ما اساتید بسیجی آموزشکده سما کرمانشاه، ضمن اعلام حمایت کامل خود از سردار حاجی زاده و تمام تلاشهای مخلصانه وی و همراهانشان در افتخار آفرینی برای ایران عزیز اسلامی، هر گونه رفتار تفرقه افکنانه و صحبت های دشمن پسندانه را در جامعه و فضای مجازی شدیداً محکوم می کنیم.

إِنْ تَنْصُرُوا اللَّهَ يَنْصُرْكُمْ وَ يُثَبِّتْ أَقْدامَكُم

اساتید بسیجی آموزشکده سما کرمانشاه