معاون دانشجویی فرهنگی سما کرمانشاه برنامه هایی دهه مبارکه فجر را تشریح کرد

سرکار خانم منتظریانی معاونت محترم دانشجویی فرهنگی سما کرمانشاه برنامه های دهه مبارکه فجر این مرکز را طی مصاحبه ای اعلام کردند.

تاریخ انتشار : ۱۴:۵۹:۱۳ ۱۳۹۷/۱۱/۱۰

معاون دانشجویی فرهنگی سما کرمانشاه بیان کرد: دهه فجر، دهه وحدت آفرینی، امید بخشی و انسجام آحاد امت اسلامی ایران  زمانی برای براندازی نظام ستمشاهی و امروز برای مقابله با استکبار جهانی است. عدد 40 در آموزه های دینی ما همواره دارای رموزی بوده است. از 40 سال تضرع بنی اسرائیل برای پذیرش توبه گرفته  تا اربعین حسینی و امروز  چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب  و تقارنش با ایام فاطمیه و شهادت دخت گرامی نبی مکرم اسلام.

وی افزود: این همزمانی و تقارن نه تنها موجب محدودیت در برنامه های بزرگداشت دهه فجر نخواهد شد بلکه بستر مناسب تری برای ارائه پیام معنوی انقلاب اسلامی فراهم می کند.

ایشان خاطر نشان کرد: تشریح دستاوردها و خدمات 40 ساله انقلاب اسلامی ، تقویت و تعمیق هویت اسلامی، امیدآفرینی ، خودباوری، بصیرت افزایی، دشمن شناسی، آشنا سازی دانش آموزان و دانشجویان سمایی با اصول و آرمانهای انقلاب از جمله اهداف برنامه های گرامیداشت چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب است که توسط مرکز آموزشی و فرهنگی سما کرمانشاه برگزار می شود.

از اهم این برنامه ها می توان به برنامه های زیر اشاره کرد.

1-اجرای همایش دوچرخه سواری توسط دانشجویان و دانشجویان سمایی از میدان امام (ره) تا مزار شهدا  کرمانشاه در سالروز ورود بنیان گذار کبیر انقلاب به میهن اسلامی

2- نواخته شدن زنگ انقلاب در آیین گلبانگ انقلاب در مدارس(با توجه به تقارن 12 بهمن  با روز جمعه و تعطیلی مدارس،اجرای این برنامه به ساعت9:33 روز شنبه 13 بهمن موکول می شود.)

3- آیین معنوی میهمانی لاله ها و عطرافشانی و گلباران مزار شهدا

4-اجرای مسابقات فرهنگی در سطح مدارس و آموزشکده سما کرمانشاه از جمله:

جشنواره عکاسی، مسابقه نقاشی، مسابقات دومینو با نماد پرچم جمهوری اسلامی ایران، کتابخوانی.....

5-برگزاری مسابقات ورزشی کاکنان و اساتید، دانشجویان و دانش آموزان

6-برپایی نمایشگاه (مدرسه انقلاب)

7- حضور گسترده و حداکثری در مراسم راهپیمایی 22 بهمن

8-ساخت تیزر تلوزیونی گرامیداشت دهه فجر و پخش آن از شبکه استانی کرمانشاه.