جلسه هم اندیشی ارزیابی سند تحول بنیادین مدارس سازمان سما

جلسه هم اندیشی ارزیابی سند تحول بنیادین مدارس سازمان سما با حضور علی سجادی مدیرکل حراست سازمان سما، حسن عظیمی رئیس اداره امور آموزش و برنامه ریزی درسی سازمان سما ، سیروس احمدی معاون دانشگاه و رییس مرکز آموزشی و فرهنگی سما کرمانشاه ، سید فرهاد حسینی رییس آموزشکده سما و مدیران سما استان کرمانشاه در تاریخ ۱۱ اردیبهشت ماه ۹۸ دو نوبت صبح و عصر برگزارشد .

تاریخ انتشار : ۱۲:۱۸:۴۹ ۱۳۹۸/۲/۱۴

در ابتدای این مراسم سیروس احمدی ؛ مرکز آموزشی سما کرمانشاه را بزرگترین، مجهزترین و پرافتخارترین مرکز مهارت آموزی غرب کشور خواند و گفت: باتوجه به خلاقیت ها، نوآوری و هم افزایی موجود در این مرکز خوشنامی خوبی را برای دانشگاه آزاد اسلامی استان به ارمغان آورده ایم.

وی در ادامه با اشاره به وجود پنج آموزشکده در شهرستان های کرمانشاه، سنقر، اسلام آبادغرب، دالاهو و سرپلذهاب، عنوان کرد: جمعا در این تعداد آموزشکده حدود سه هزار دانشجوی در حال آموزش داریم.

رئیس مرکز آموزشی سما کرمانشاه همچنین از فعالیت 19 مرکز پیش دبستانی و دبستان سما در سطح استان یاد کرد و گفت: طی دو سال گذشته تعداد دانش آموزان مدارس سما استان از 1400 به 1706 دانش آموز افزایش یافته که حاکی از رشد 18 درصدی است.

وی رویکرد مدارس سما استان را برنامه محور بر مبنای تعلیم و تعالی دانش آموزان دانست و تاکید کرد: علیرغم این رشد مطلوب هنوز سهم کمی از تعداد دانش آموزان استان داریم که طبق برنامه ریزی ها باید تا سال 1400 به رقم قابل توجهی افزایش یابد.

احمدی با بیان اینکه در حال حاضر استقبال خوبی از مدارس سما در کرمانشاه می شود، اعلام کرد: متاسفانه کمبود فضای فیزیکی مهمترین مانع پیش رو براب افزایش تعداد دانش آموزان مدارس سما در استان است.

وی در پایان اضافه کرد: اخیرا رایزنی هایی با دانشگاه آزاد اسلامی استان داشته ایم تا از فضا های موجود دانشگاه جهت توسعه مدارس استفاده کنیم .

علی سجادی مدیرکل حراست سازمان سما نیز در این نشست، هدف از دیدار خود با مدیران سما استان کرمانشاه را بررسی عملکرد آموزشی و مشاهده نتایج برگزاری دوره آموزشی پیشین برای این مدیران عنوان کرد و گفت: باتوجه به تاکیدات مکرر مقام معظم رهبری نسبت به سند تحول بنیادین آموزش و پرورش و توجهی که همواره به مدارس کشور داشتند، لذا اجرای کامل این سند در مدارس سما نیز اهمیت بالایی پیدا کرده است.

وی اعلام کرد: در این راستا تا پیش از شروع ماه مبارک رمضان از تمام مدارس سما استان های مختلف کشور یک ارزیابی خواهیم داشت تا در بحث وضعیت اجرای این سند، اثر عملی آموزش ها روی مدیران و نیز چالش ها و فرصت هایی که مدیران مدارس سما در حوزه های مختلف آموزشی، پژوهشی، فرهنگی و... با آن روبرو هستند را مورد بررسی قرار دهیم.

مدیرکل حراست سازمان سما تاکید کرد: در نشست هایی که با مدیران مدارس سما کشور داریم، بنوعی انتقال تجربه نیز بین مدیران این مدارس نیز انجام می گیرد.

وی یادآورشد: پس از پایان ماه مبارک رمضان مرحله  دوم ارزیابی های خود را آغاز خواهیم کرد.

سجادی هدف از اجرای این ارزیابی ها را رسد و ارتقاء بیش از پیش مدارس سما کشور عنوان کرد.