برگزاری جشن نیمه شعبان

مراسم جشن اعیاد شعبانیه با حضور آقای مهندس سیروس احمدی رئیس مرکز آموزشی و فرهنگی سما استان ، آقای دکتر سید فرهاد حسینی ریاست دانشکده سما و جمعی از همکاران و دانشجویان در تاریخ ۲۸ فروردین ماه ۹۸ در سالن آمفی تئاتر دانشکده برگزار گردید.

تاریخ انتشار : ۱۵:۱۱:۲۷ ۱۳۹۸/۲/۲

این مراسم با سخنرانی رئیس مرکز سما و اجرای برنامه های متنوع از جمله مولودی خوانی، اجرای گروه تئاتر دانشکده و  مسابقه فرهنگی میان دانشجویان برگزار شد.

در پایان این مراسم نیز از فعالان فرهنگی تقدیر به عمل آمد.