برگزاری مراسم جشن چهل و یکمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران و مراسم گرامیداشت چهلمین روز شهادت سردار سلیمانی

مراسم جشن چهل و یکمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران و مراسم گرامیداشت چهلمین روز شهادت سردار سلیمانی در تاریخ ۲۰ بهمن ماه ۹۸ برگزار شد.

تاریخ انتشار : ۹:۱۲:۱۶ ۱۳۹۸/۱۱/۲۱

مراسم جشن چهل و یکمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران و مراسم گرامیداشت چهلمین روز در گذشت سردار سرافراز اسلام شهید حاج قاسم سلیمانی با حضور آقای دکتر احمد رجبی معاون آموزش های عمومی و مهارتی دانشگاه آزاد اسلامی و رییس مرکز آموزشی و فرهنگی سما استان، آقای دکتر سید مهدی صفوی ریاست دانشکده سما کرمانشاه، حجت الاسلام والمسلمین لطف الله اکبری کارشناس دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری، حجت الاسلام و المسلمین گودینی امام جماعت دانشکده و جمعی از کارکنان، اساتید ، دانشجویان و دانش آموزان در تاریخ ۲۰ بهمن ماه ۹۸ در سالن آمفی تئاتر سردار شهید حاج قاسم سلیمانی دانشکده سما کرمانشاه برگزارشد.
در این مراسم ابتدا جناب آقای دکتر رجبی و حجت الاسلام و المسلمین گودینی به ایراد سخنرانی پرداختند.

در ادامه این مراسم، گروه موسيقی و تئاتر دانشکده سما در قالب سرودها و نمایش های حماسی و انقلابی و استند آپ به اجرا برنامه پرداختند.
در پایان نیز از برگزیدگان علمی ، فرهنگی و پژوهشی در بخش دانش آموزان، دانشجویان ، کارکنان و اساتید تقدیر به عمل آمد.