نامگذاری سالن آمفی تئاتر آموزشکده سما کرمانشاه به نام سردار رشید اسلام شهید حاج قاسم سلیمانی

پس از شهادت غرورآفرین سردار رشید اسلام شهید حاج قاسم سلیمانی آموزشکده فنی و حرفه ای سما اقدام به برگزاری جلسه در راستای گرامیداشت نام و یاد این شهید بزرگوار کرد .

تاریخ انتشار : ۹:۱۹:۴۶ ۱۳۹۸/۱۱/۱۳

پس از شهادت غرورآفرین سردار رشید اسلام شهید حاج قاسم سلیمانی آموزشکده فنی و حرفه ای سما اقدام به برگزاری  جلسه در راستای گرامیداشت نام و یاد این شهید بزرگوار کرد .

در همین راستا و بنا به پیشنهاد اعضای شورای فرهنگی آموزشکده سما ، سالن آمفی تئاتر این مجموعه به نام سردارسپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی نامگذاری شد.

مراسم رونمایی از این سالن، با حضور حجت الاسلام و المسلمین مرتضی جلیلی مسئول محترم  دفتر نمایندگی نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان ، آقای دکتر سید مهدی صفوی ریاست دانشکده سما کرمانشاه ، خانم منتطریانی معاون دانشجویی فرهنگی و جمعی از استادان ، دانشجویان و کارکنان در تاریخ 8 بهمن ماه 98 برگزار شد.

همچنین پس از نامگذاری این سالن ، مراسم گرامیداشت سردار رشید اسلام شهید حاج قاسم سلیمانی و مراسم شهادت حضرت زهرا سلام الله علیها برگزار گردید.