کسب مقام قهرمانی سماي استان در رقابت های فوتسال کارکنان و اساتید دانشگاه های غرب کشور

مسابقات فوتسال کارکنان و اساتید دانشگاه های غرب کشور به مناسبت گرامیداشت مقام معلم به میزبانی دانشکده سما و با همکاری هیات جوانان بنی هاشم(ع) در تاریخ ۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۸ در سالن کارگران کرمانشاه برگزار گردید.

تاریخ انتشار : ۱۲:۳۹:۲۸ ۱۳۹۸/۲/۱۴

در این مسابقات ۴ تیم دانشگاه رازی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمانشاه، دانشگاه آزاد اسلامی واحد سنندج و دانشکده سما استان کرمانشاه با هم رقابت کردند که در پایان تیم دانشکده سما استان به مقام قهرمانی دست یافت.

در بازی های نخست تیم دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمانشاه واحد سنندج را شکست داد و تیم دانشکده سما استان کرمانشاه دانشگاه رازی را شکست داد.

. در دیدار پایانی نیز تیم دانشکده سما  استان کرمانشاه با غلبه بر دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمانشاه به مقام قهرمانی دست یافت

دیدار اختتامیه این مسابقات با حضور سیروس احمدی رئیس مرکز سما استان کرمانشاه،سید فرهاد حسینی ریاست  دانشکده سما ، سيد احسان احساني عضو محترم شورای اسلامي شهر كرمانشاه ، امير دولتشاهي مدير محترم روابط عمومي شهرداري كرمانشاه و مجري توانمند شبكه زاگرس، آقاي نوري و جمعی از مسئولین استانی برگزار شد ، از تیم های برتر تقدیر به عمل آمد.