برگزاری کارگاه آموزشی با موضوع ،معارف حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها

کارگاه آموزشی با موضوع ،معارف حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها در دانشکده سما کرمانشاه برگزار شد.

تاریخ انتشار : ۱۴:۲۸:۲۳ ۱۳۹۸/۱۱/۲۷

کارگاه آموزشی با موضوع ،معارف حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها با سخنرانی سرکار خانم جانجانی و با حضور جناب آقای دکتر احمد رجبی معاون آموزش های عمومی و مهارتی دانشگاه آزاد اسلامی و رییس مرکز آموزشی و فرهنگی سما استان، جناب آقای دکتر سید مهدی صفوی ریاست دانشکده سما کرمانشاه ،حجت الاسلام والمسلمین اکبری کارشناس دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری  و جمعی از کارکنان برگزار گردید.