حضور سماییان در در راهپیمائی ۲۲ بهمن

مرکز سما کرمانشاه همگام با اقشار مختلف مردم در راهپیمائی ۲۲ بهمن شرکت کردند.

تاریخ انتشار : ۱۳:۱۷:۶ ۱۳۹۷/۱۱/۲۳

حضور میلیونی و پر خروش مردم ایران اسلامی در چهلمین سالگرد فجر پیروزی انقلاب اسلامی ایران بار دیگر به جهانیان نشان داد که ملت ایران همواره بر سر آرمانها و ارزشهای خود ایستادگی می کند و توطئه های  مختلف دشمنان ، خللی در عزم و اراده این ملت رشید در جهت رسیدن به قله های پیشرفت وافتخار ایجاد نخواهد کرد.

در همین راستا کارکنان ، اساتید ،دانشجویان و دانش آموزان سما کرمانشاه  نیز همراه و همگام با سایر اقشار ملت در راهپیمائی روز 22 بهمن شرکت کرده و با آرمانهای بلند امام راحل (ره) و رهبر معظم انقلاب حضرت آیت الله خامنه ای مد ظله العالی تجدید میثاق نمودند.

جناب آقای سیروس احمدی رییس مرکز سما و جناب آقای سید فرهاد حسینی رییس دانشکده سما در پیام جداگانه ای از حضور گسترده سماییان در راهپیمایی ۲۲ بهمن تشکر و تقدیر نمودند.

گزارش تصویری از حضور گرم و پر شور مردم استان و همچنین دانشگاهیان را در ادامه مشاهده می نماییم.