غبارروبی و عطر افشانی  مزار شهداء

همزمان با هفته دفاع مقدس و به منظور ادای احترام به مقام شامخ شهیدان دفاع مقدس و شهدای حرم ، برنامه غبارروبی و عطر افشانی  مزار شهداء والا مقام برگزار گردید.

تاریخ انتشار : ۹:۱۸:۰ ۱۳۹۸/۷/۸

همزمان باهفته دفاع مقدس و به منظور ادای احترام به مقام شامخ شهیدان دفاع مقدس و شهدای حرم ، برنامه غبارروبی و عطر افشانی  مزار شهداء والا مقام با حضور جناب آقای مهندس احمدی معاونت محترم دانشگاه و رئیس مرکز آموزشی و فرهنگی سما و جمعی از کارکنان و دانشجویان در مزار مقدس شهدا واقع در باغ فردوس برگزار گردید.

در این مراسم معنوی  همکاران سما با سلام و صلوات و قرائت فاتحه ارادت خالصانه خود را تقدیم شهدا نمودند و جناب آقای احمدی ضمن بیان خصوصیات اخلاقی شهدا و بیان ارزش و اهمیت خون شهیدان ، خواستار الگو گرفتن ازشهدا و ادامه مسیر ارزشمند آنان شدند.