جلسه هماهنگي مراسم گرامیداشت شهدای حرم و شهداي دانشجو سما

جلسه هماهنگي مراسم گرامیداشت شهدای مدافع حرم و شهداي دانشجو سما با حضور آقای سیروس احمدی رییس مرکز سما استان ، حجت الاسلام و المسلمین نعمت الله شکری کارشناس دفتر نهادنمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های آزاد اسلامی ، حاج آقا دبیریان مسئول حراست و جمعی از مدیران سما در تاريخ ۱۹ مهر ۹۶ آذرماه سال جاري در سالن جلسات برگزار شد.

تاریخ انتشار : ۱۶:۲۰:۱۹ ۱۳۹۶/۷/۱۹

جلسه هماهنگي مراسم گرامیداشت شهدای مدافع حرم و شهداي دانشجو سما با حضور آقای سیروس احمدی رییس مرکز سما استان ، حجت الاسلام و المسلمین نعمت الله شکری کارشناس دفتر نهادنمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های آزاد اسلامی ، حاج آقا دبیریان مسئول حراست و جمعی از مدیران سما در تاريخ 19 مهر 96   در سالن جلسات برگزار شد.

در این جلسه آقای احمدی با تأکید بر اهمیت جایگاه والای شهدا و تکریم فرهنگ ایثار و شهادت گفت: فرهنگ ایثار و شهادت باید ترویج و نسل به نسل وارد فرهنگ مردم شود  و ایثار و فداکاری شهدا و جانبازان باید به عنوان یک الگو برای مسئولان و مردم باشد تا در تمامی امورات فردی و اجتماعی از آن درس گیرند.

وی با بیان اینکه انقلاب اسلامی ایران مرهون رشادت ها و ایثارگری های شهدا و جانبازان می‌باشد اظهار داشت: این  شهدا بودند که امنیت و آسایش را برای  جامعه به ارمغان آوردند و نباید فراموش نمود که خدمت به خانواده‌های معظم شهدا و جانبازان در اولویت و سرلوحه امورات باشد.

در ادامه حجت الاسلام شکری اظهار داشت: بحث مراسم یادواره شهدا بحث ارزش گذاري و توسعه ي فرهنگ شهداست و باید این مراسمات از حالت "برگزاری " باید حالت " اقامه" درآید و صرفا هدف نباید انجام مراسم باشد.

ایشان در ادامه به تبیین " اقامه " و فرق آن با " برگزاری" پرداختند و خاطرنشان کردند: اهداف معنوی باید در این مراسم ها ملاک قرار گیرد.

در پایان نیز  مسئولین و مدیران  سما  به ارائه نظرات و پيشنهادات خود در مورد این مراسم پرداختند .