رئیس آموزشکده فنی و حرفه ای سما واحد کرمانشاه منصوب شد.

دکتر سید فرهاد حسینی به عنوان رئیس مرکز آموزشکده فنی و حرفه ای سما دانشگاه آزاد اسلامی کرمانشاه منصوب شد.

تاریخ انتشار : ۱۷:۴۴:۵۰ ۱۳۹۷/۱۱/۱۶

دکتر سید فرهاد حسینی به عنوان رئیس مرکز آموزشکده سما دانشگاه آزاد اسلامی کرمانشاه منصوب شد.

مراسم معارفه دکتر سید فرهاد حسینی به عنوان رییس آموزشکده فنی و حرفه ای سما کرمانشاه با حضور دکتر مسعود باغفلکی رییس دبیرخانه هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان و  سيروس احمدي معاون سما واحد كرمانشاه در سالن جلسات دانشکده سما برگزار شد.

حسینی سابقه نخستین رییس مرکز قصرشیرین،معاون آموزش دانشکده و مدیر اداری در دانشگاه آزاد کرمانشاه را در کارنامه خود دارد.