برگزاری مراسم اختتامیه دومین دوره از سلسله مناظرات سما

مراسم اختتامیه دومین دوره از سلسله مناظرات نشان احمد ابن اسحاق ویژه دانشجویان،اساتید ،کارکنان و دانش آموزان سما واحد کرمانشاه با جوایز نفیس و اهدای تندیس و نشان احمد بن اسحاق در تاریخ ۲۸ اردیبهشت ماه ۹۸ با حضور جناب آقای مهندس سیروس احمدی رییس مرکز سما استان و جمعی از کارکنان در آموزشکده فنی و حرفه ای سما کرمانشاه برگزار گردید.

تاریخ انتشار : ۱۳:۳۳:۱۳ ۱۳۹۸/۲/۲۹

مراسم اختتامیه دومین دوره از سلسله مناظرات نشان احمد ابن اسحاق ویژه دانشجویان،اساتید ،کارکنان و دانش آموزان سما واحد کرمانشاه با جوایز نفیس و اهدای تندیس و نشان احمد بن اسحاق در تاریخ 28 اردیبهشت ماه 98 با حضور جناب آقای مهندس سیروس احمدی رییس مرکز سما استان و جمعی از کارکنان در آموزشکده فنی و حرفه ای سما کرمانشاه برگزار گردید.

این سلسله مناظرات با هدف ارتقای سطح مهارت های مختلف و گسترش فرهنگ تبادل آرا و انتقاد پذیری در میان دانش آموزان ، دانشجویان ، اساتید و کارکنان و بررسی و مباحثه در مورد مسائل روز برگزار شد.

از جمله موضوعات مهم این مناظره میتوان به  تحلیل و بررسی بیانات مقام معظم رهبری در مورد گام دوم انقلاب اسلامی، بررسی شعار سال "رونق تولید"، اظهار نظر سلبریتی ها در مورد مسایل غیر تخصصی در فضای مجازی و... اشاره کرد.

در این دوره از مناظرات 12 تیم در قالب دانش آموزی ،دانشجویی و اساتید  حضور داشتند که در پایان تیم های دانشکده سما و دبیرستان متوسطه دوره دوم پسرانه سما به ترتیب به مقام های اول و دوم دست یافتند.

پس از برگزاری مناظره نهایی نیز طی مراسمی با حضور رییس مرکز سما از تیم های برتر تقدیر به عمل آمد.